Over ons

Ons verhaal

Het team

Interne vacatures

Home

 

INLOGGEN

                                                                            Ons Verhaal

“Als je een schip wil bouwen, roep dan geen mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee.”

Bouwen aan de toekomst

 

Wij hebben jarenlang gewerkt voor diverse grote spelers in de markt en hier veel ervaring opgedaan met het detacheren van technisch personeel. Maar toen de bouwwereld zwaar onder druk kwam te staan realiseerden wij ons dat we teveel bezig waren met het verzamelen van hout om “het schip te bouwen”. Dit terwijl onze ambitie veel verder reikt. Wij verlangen naar de spreekwoordelijke “eindeloze zee”. Ons team deelt de visie en ambitie om het detacheren ingrijpend te veranderen. Een verandering die volgens ons past bij de tijdgeest. We leven namelijk in een tijd waarin economische en demografische veranderingen vragen om een hoge mate van flexibiliteit en betrokkenheid. Maar bovenal vraagt deze om een verandering die onze opdrachtgevers in staat stelt om te blijven doen waar zij het best in zijn, het bouwen aan de toekomst.

 

 

Perfect passend personeel

 

VD detachering kent twee hoofdactiviteiten. Het adviseren en ondersteunen van ondernemers op het gebied van personeel en organisatie en het leveren van passend vakkundig en gemotiveerd personeel. Juist het samenspel tussen deze activiteiten zorgt voor een perfecte samenwerking en dienstverlening. Onze advies- en ondersteuning-werkzaamheden zien wij namelijk als een investering die essentieel inzicht geeft in de activiteiten en ambitie van u en uw organisatie. Vervolgens zijn wij hierdoor als geen ander in staat u perfect passend personeel te leveren. Wat is volgens

VD detachering dan “perfect passend personeel”? Dat zijn mensen die niet alleen in staat zijn zich razendsnel uw organisatie eigen te maken en over de juiste papieren beschikken, maar ook uw visie en ambitie delen en hier een bijdrage aan willen leveren!

                                                                            Het team

Dennis van Dijk

Directeur

Adviseur Bouwkunde en Industrie

Maurice van Venetiën

Directeur

Adviseur Civiele techniek en SROI

Rutger van der Wal

Adviseur Civiele Techniek en Industrie

Suzanne Engels

Adviseur Bouwkunde, Civiele Techniek & Gebouwgebonden Installaties

Erwin Boere

Adviseur Civiele Techniek

Erwin Dooremalen

Adviseur Civiele Techniek & SROI

Guido van Buul

Consultant Civiele Techniek & Industrie

Annemarie Schaaf

Recruiter Bouwkunde

 

Eva van Assendelft

Recruiter Civiel

Annelies van Leeuwe

Recruiter Bouwkunde

Anton Jonkman

Administateur

Brian Vervoort

Consultant Bouwkunde & Geveltechniek

Saskia Briggeman

Adviseur Civiele Techniek

Lot van Opstal

Consultant Bouwkunde

                                                                            Interne vacatures

Werken bij VD Detachering?

 

Behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zélf natuurlijk ook werkgever. Eén waar je jezelf kunt zijn. Waar je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en samen met je collega’s het verschil kunt maken in de wereld van detachering. Hieronder een overzicht van onze actuele vacatures:

 

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

 

Maar je mag ons steeds een spontane CV met motivatiebrief toesturen. Zodra er zich een opportuniteit voordoet nemen wij contact met je op.

 

 

 

Werkgevers

Werknemers

• De praktijk

© 2017 VD Detachering B.V.  |  website door Gorillo

010 – 236 23 83

info@vddetachering.nl

Heemraadssingel 103

3022 CB Rotterdam

 

Zutphenseweg 6

7418 AJ Deventer